Trainingenaanbod

koken1Ik wil zelfstandig leren koken

Je leert verschillende gerechten te maken. Als je dat wilt leer je ook hoe je met jouw budget een verantwoorde en betaalbare maaltijd samenstelt voor jezelf en/of voor mee-eters.

Ik wil beter leren omgaan met geld

Je leert hoe je je inkomsten en uitgaven kunt beheren op een manier die bij jou en jouw situatie past.

Ik wil mijn sociale vaardigheden trainen

Je wilt graag  een praatje te maken en contact te hebben met mensen in je omgeving. Dat is niet altijd gemakkelijk voor je. Je leert in deze training gespreksvaardigheden. Denk aan kritiek geven en krijgen, nee zeggen, attent zijn, complimenten geven, omgaan met conflicten,  vragen stellen en je mening geven.  

Ik wil leren omgaan met internet en de computer

Je leert computerprogramma’s die jij kiest onder de knie te krijgen. Als je wilt leer je ook internetbankieren, omgaan met social media, informatie zoeken of formulieren invullen op internet, mailen en/of beeldbellen.

Ik wil leren om mijn huishouden op orde te brengen

Je woont zelfstandig en wilt je huishouden graag op orde hebben. Jouw vraag is leidend bij deze training. Je leert wat jij wilt leren,  bijvoorbeeld schoonmaken, wassen en inkopen doen of organiseren van je post, je financiële administratie en rondkomen van jouw budget, of over  veiligheid in huis en milieubewust leven.

"Ik wil…leren zelfstandig te zijn"