Academie voor Zelfstandigheid Ermelo

 

8 Juli 2016 is de academie voor Zelfstandigheid geopend op het woonzorgpark van ’s Heeren Loo Ermelo.
Bij ons kun je terecht voor allerlei trainingen op het gebied van ‘Wonen’ en ‘Werken’.
Er worden diverse trainingen gegeven, oa Koken, Wassen,  Strijken en Vouwen, Weerbaarheid, Basis computer en Rekenen & Geld. Maar ook Telefoon/receptie op het werk en Lezen & Schrijven.

Zorgvraag? Geen probleem!
Wij, Annemieke en Remco, hebben veel ervaring als groepsleiders binnen Arbeid & Activiteit. Daarbij hebben we bij de academie voor Zelfstandigheid de opleiding voor trainer gevolgd.
Onze kennis en de locatie vormen een super combinatie voor iedereen die wat extra zorg nodig heeft en/of de locatie in Harderwijk (daarom) niet haalbaar is.
Bijvoorbeeld omdat je het in verband met prikkelverwerking niet prettig vindt om naar een drukke school te gaan, je epilepsie hebt en mensen om je heen nodig hebt die weten wat ze moeten doen bij een toeval, je niet zelfstandig kunt reizen of je hebt soms even wat hulp nodig omdat je in een rolstoel zit of snel iets spannend vindt.

Dat is bij de avZ in Ermelo geen probleem! Wij zijn gewend en opgeleid om dat beetje extra zorg te geven. Dat maakt dat jij je welkom voelt.

Kennismaken
We maken graag kennis met jou tijdens een intakegesprek. We willen graag weten wie je bent en wat jij graag wil leren. Na dit gesprek maken we met jou een leerplan.

Certificaat
Als je de training hebt afgerond krijg je jouw certificaat. Dat is ook een mooie opstap als je op zoek bent naar (ander) werk of een stageplek

Locatie
De academie voor Zelfstandigheid zit aan de Wittleland 5 in gebouw Nieuw Zeezicht.
Voor de kooktrainingen maken we op donderdag en vrijdag gebruik van de professionele en ruim opgezette keukens van Het Emauscollege. Dit is op loopafstand van de academie.

Meer weten?
Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via:
06-82982694 of avzermelo@sheerenloo.nl
Ook zijn wij te vinden via Facebook

Hopelijk tot snel!

 

"Ik durf nu overal zelf naartoe met de trein. Dat geeft me vrijheid. En ik voel me zelfverzekerder"