Academie voor Zelfstandigheid, locatie Twente


Aveleijn doet van mei tot september 2016 een pilot voor 20  eigen cliënten. De trainers zijn inmiddels aangesteld en de een locatie in Enschede is ingericht. Er zijn enthousiaste cliënten en betrokken begeleiders en verwanten. Na afronding van de pilot delen we graag onze ervaringen.

Parallel aan de pilot onderzoeken we de (financiële) samenwerkingsmogelijkheden met gemeenten, scholen en andere partners.

We hopen op een mooi resultaat op alle fronten en hopen na de pilot op meerdere plaatsen in Twente een academie vorm te kunnen geven. Zodat deze toegankelijk is voor alle inwoners van Twente die in aanmerking komen voor een dergelijk leertraject.

De pilot vindt plaats in Enschede in de Performance Factory.

Aveleijn
doet van mei tot september 2016 een pilot voor 20 eigen cliënten. De trainers zijn inmiddels aangesteld en de een locatie in Enschede is ingericht. Er zijn enthousiaste cliënten en betrokken begeleiders en verwanten. Na afronding van de pilot delen we graag onze ervaringen. De pilot vindt plaats in Enschede in de Performance Factory.

Meer informatie over Aveleijn: www.aveleijn.nl
Contact met de academie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch via: 074 255 83 62.

RIBW Groep Overijssel
heeft binnenkort een aanbod in en rond Enschede als je een psychische / psychiatrische beperking hebt en wilt leren (meer) zelfstandig te zijn. Contact met de academie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

"Ik durf nu overal zelf naartoe met de trein. Dat geeft me vrijheid. En ik voel me zelfverzekerder"