Wilt u ook een workshop volgen?

De academie voor Zelfstandigheid heeft in de afgelopen jaren een werkwijze ontwikkeld, waardoor aantoonbaar de eigenwaarde en zelfredzaamheid van mensen met een beperking zijn vergroot. In de werkwijze hebben trainers een belangrijke rol. Zij stimuleren, nodigen uit, moedigen aan, relativeren en ondersteunen. Maar alles vanuit de gedachte dat de student zèlf het beste uit zichzelf haalt.

Om de trainers hiervoor toe te rusten heeft de avZ een opleidingsprogramma opgezet. In toenemende mate komen er vragen naar ( onderdelen van) dat opleidingsprogramma, zonder dat men een gehele opleiding wil volgen of een nieuwe lokale academie op wil zetten. Voor meer informatie over deze trainersopleiding kunt u mailen naar info@zelfstandigzijn.nl. Natuurlijk heeft de avZ kennis delen hoog in het vaandel staan, maar de avZ is bovendien nog eens mede-initiatiefnemer van de campagne 'Leerkansen voor iedereen!', waarin we er voor pleiten dat de samenleving de gelegenheid biedt aan mensen met een beperking zichzelf verder te ontwikkelen.

We bieden daarom sinds 2015 twee vaste trainingen aan. Dit zijn:

In de bovenstaande bijlage treft u meer informatie aan, onder meer over de kosten.
Daarnaast bieden wij diverse op-maat trainingen aan managers, vrijwilligers en verwanten. Zowel in-company als op inschrijving. Mail ons voor meer informatie!

"Ik durf nu overal zelf naartoe met de trein. Dat geeft me vrijheid. En ik voel me zelfverzekerder"